Bageri

Lägg tiden på att baka

- istället för att diska plåtar!

 

Wexiödisk har tre perfekta diskmaskiner utvecklade för just bageribranschen!

 


 

SMALL - För det mindre bageriet 

- Kombidiskmaskin WD-8

 

Ung kvinna i bageri tar ur disk från kombidiskmaskin WD-8

Liten, smidig och snabb huvdiskmaskin som med sitt nedfällbara galler är en flexibel diskmaskin. Här diskar du plåtar, bunkar, kastruller mm utan problem. WD-8 har tre programval, är enkel att använda och med det justerbara spoltrycket varierar du diskningen mellan findisk och grovdisk. Med andra ord är diskmaskinen användbar för både det grövre diskgodset från bakningen till fingodset som kaffekoppar, tallrikar och glas.

 

Miljöval Vi ger vår WD-8 tre klöver av fyra möjliga. Det innebär att den är ergonomisk, ekonomisk och med ECO-FLOW sparar den energi. 

Läs mer om WD-8 

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE


 

MEDIUM - För det medelstora bageriet

-Kombidiskmaskin WD-12S

 

Man placerar stor mängd disk i kombidiskmaskin WD-12S

 

Kompakt i sin design men ändå rymlig. Så kan man beskriva vår mellanstora bageridiskmaskin. WD-12S är enkel att använda och huven stängs med en enkel knapptryckning och öppnas automatiskt när maskinen har diskat klart, först bara några centimeter så att ångan i maskinen försvinner ut på maskinens baksida. Efter några sekunder öppnas huven helt och användaren slipper få obehaglig ånga i ansiktet. Med gallerplanet diskar du med stor flexibilitet allt från plåtar, bunkar och brickor till findisken med koppar och glas som placeras i vanliga diskkorgar. Dubbel kapacitet jämfört med WD-8, givetvis har även denna maskin justerbart spoltryck som ger flexibilitet att välja mellan findisk och grovdisk.

Miljöval
Vi ger vår WD-12S tre klöver av fyra möjliga. Det innebär att den är ergonomisk, ekonomisk och sparar den energi. 

 

Läs mer om WD-12S

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE


 

LARGE - För det stora bageriet

- Vagndiskmaskin WD-18CW

 

Kvinna för in vagn i vagndiskmaskin WD-18CW

Det stora bageriets dröm! En person kan enkelt sköta diskningen och utan problem hantera vår WD-18CW. Trots sin stora kapacitet tar den inte stor plats, endast 5 kvm och förbrukar endast 6 liter vatten per diskning. Diskmaskinen kan placeras som barriär som delar av smutsig och ren sida i lokalen. I vagndiskmaskinen diskas större gods som vagnar och större baktillbehör som annars är svåra att rengöra.

Miljöval Vi ger vår WD-18CW tre klöver av fyra möjliga. Det innebär att den är ergonomisk, ekonomisk och sparar den energi. 

 

Läs mer om WD-18CW 

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE